Thursday, June 09, 2011

40 hari ++

Lukman dah 40 hari lebih :)
Syokla Lukman dah nak habis pantang :) Eh ke ummi yg syok :)
Now, dah pandai sembang juga dia.
If tak ada or tak nampak kelibat orang kat keliling, confirm suara dia tinggi duk memanggil2 :)



Last night, encik abang tanya apa plan weekend ni?
Sy jawab,
"jom raikan sy dah abih pantang 45hari la.... :)...
Kat Horizon Garden ke kan...makan soft crab..."

Encik abang sengih je. Huhu.
Dah dia tanya, kita jawabla kan.
Memang pun, sy rasa nak makan seafood ni. Rindu rasanya nak makan pedas2.



Lepas pantang dulu2, kawan2 teringin nak makan apa?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

Puan ApasH said...

horizon garden tu kt mana??

yatie chomeyl said...

teringin makan aiskrim hehe

Huda said...

kak apash - horizon garden kat manjung..dekat dgn toyota servis center..

kak yatie - wow! ais krim mmg sedap kan :)

Fieza79 said...

nmpk cpt matang la lukman kan...wahh best nya dh nak selesai pantang...mesti tk sabar2 nk berjalan jalan...

ezan said...

sotong goreng kuala perlis. over kan siap bg tmpt nk mkn kat kuala perlis je. kat tmpt lain xnk. hahaha...

ps: semakin terserlah kehandsome-man lukman.., :)

eB ezrin said...

wah best abes pantang... musti dh makin cantek... seri abes pantang la katakan :)

ajumohit said...

pantang minum ais setahun tau...hehehe...skrg ni pon musim ujan sejuk...akak masalah kt perut lah skrg ni huda...sit up pun tak jalan dah hehehe

chichi said...

saya nak minum air coke sejuk

A N A K - A N A K K U said...

erm....akak pantang tol² 60 hari...hehehe pas pantang, anak lelaki dulu, try mkn konon lepas geram..tp huhhuuh kene ingat tiap kita mkn akan jadi sebahagian kita, dan susu kita...kalau mkn mende berangin, baby pun kene, kalau mkn pedas, beingat gak,takut perut dia x thn....hakikatnya mmg kene pantang baby boy nie.....huhuhuhuh

nieda said...

seafood mmg sedap..kena control juga sebab bf takut lukman rashes nanti..

EiJa ZaQuaN said...

bestnye dia..dh nak abis pantang..minggu ni dh bole kuar jln2 la ye...
eija teringin nak makan fast food..heheh..

anyway comel btol lukman..rasa nak cubit2 pipi dia yg bambam tu..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi