Monday, June 27, 2011

Bersukan untuk kesihatan

Salam pagi Isnin,

Dah lama kami sekeluarga tak bersukan.
Lama tu lebih kurang 2-3 bulan jugalah :)
Encik abang pun busy dengan kerja, mana ada masa sangat nak bersukan.
Sukan kegemarannya kan tennis. Badminton pun dia minat.



encik abang yg cepat pancit,
dah tua katanya :P


So, last Khamis kami berpeluang mengeluarkan peluh di court tennis.
Husna paling excited dapat main kat padang.
Sibuk kejar ball je kerjanya.
Lari sana, lari sini.



Husna: aih...banyaknya ball, mana 1 nak bawak ni?




kan betul sy cakap,
dia lari sana sini...habis raket badminton abahnya :)




dapat gak close up muka dia :)


Ok, si kecik Lukman apa pula dibuatnya?
Hehe.
Duduk diam2 saja dalam stroller.
Ummi tukang tolakla kan.
Lepas tu, ummi kena hadap je muka dia :)
Kalau tak nampak dia akan mula bising :)
Tp actually Lukman suka keluar macam ni, dia boleh tengok macam2, pokok2, langit dan etc.



hai everyone! :)



daa :)


Setuju tak, bersukan untuk kesihatan?

till next~





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

NM02 said...

hi baby luqman... ni untie gebu la... awk pun mcm untie jugak.. gebussss gitu...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya, hubby kita suka main badminton, tiap2 minggu main punyer, kami kadang2 ikut kadang tak

*azni* said...

owhh,azni dah lama tak bersukan..ms2 sekolah dulu je main sukan..skg bersukan dgn izzul je,kejar dia pun dah berpeluh2..hehe..

wani johari said...

dah bam2 lukman ye...husna yg aktif... nak ajak huda join GA

http://www.mizayusof.com/2011/06/1st-giveaway-from-mizayusofcom.html

Myra Jay said...

Wahh keluarga bersukan nieh.. ;)
Siap si kecik Loqman pun join sekali :)

LittleGurl said...

ololo comeynye lukman..

hadina said...

kami pun dah lama tak bersenam..bersenam dgn farhah je lah skrg ni...kalu tak pun bersih rumah..tu pun peluh dah mencurah2..hehehe

ajumohit said...

seronok kan huda dpt menyedut udara segar..lukman sporting arr..geram tgk...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi