Thursday, June 30, 2011

Beverage buddy yg cool

Apa ke bendanya beverage buddy tu?
Bagi anda yg biasa dengan tupperware tahula apa bendanya.
Beverage buddy macam dalam gambar bawah ni.



credit google


Petang semalam, sy ke butik Tupperware kat Sitiawan.
Ibu sy nak beli beverage buddy tu yg warna hijau tp dah sold out.
Maka, kami beli 2 warna yellow.
Tak apalah, cute juga yellow.
So, malam tadi sy dah rasmikan beverage buddy ni isi air masak.
Sy ada banyak juga koleksi tupperware tp belum pernah beli beverage buddy ni :)
Bagusla, senang nak isi air bawa naik dalam bilik malam2.

Ada sesiapa nak beli tupperware? Boleh request kat sy juga.
Dah lama jadi dealer since zaman U lagi.
Nanti sy bagi harga special :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

^effa^ said...

la kak huda pun dealer tware ke.. hehhe. best2

ajumohit said...

akak pon suke produk tupperware ni huda..kemas je kan, kedap udara pon ye jugak, tgk set botol susu budak2 tu geram jek heheh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi