Tuesday, June 07, 2011

Husna masuk Pa & Ma Jun 2011

Semalam tak online, sampai Manjung jam 11pm.
Alhamdulillah, perjalanan kami dari Johor elok saja.

Kawan2 dah dapatkan majalah Pa&Ma edisi Jun 2011?
Hehe. If anda seorang pembaca dari kulit ke kulit, mesti boleh perasan ada gambar Husna terselit dalam salah 1 muka surat majalah ni :)



Sy pun baru je tahu, sebab Nieda maklumkan last Thursday tak silap sy.
Selalunya sy memang rajin beli Pa&Ma bila pertengahan bulan, tp bulan ni sy macam malas je nak beli.
Rasa tak nak beli.
Tp bila Nieda cakap ada artikel sy dalam Pa&Ma tu, terusla ke kedai berhampiran takut dah habis je kan.
Pa&Ma kan laris macam goreng pisang :)



tu dia :)
nama penuh sy terpampang di situ, bersama gambar Husna...


Alhamdulillah, tak sangka pulak artikel sy terpilih.
Sy hantar artikel ni dah lama juga bulan Januari yg lalu.
Rezeki anak2 la kan :)



gambar ini sy attach sekali dengan artikel...
glamour Husna sekejap :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

13 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah, nanti update hadiahnya k, dah banyak kali menang ni

ajumohit said...

wahh glamor la husna!!! tak pernah anta artikel kt majalah, tingin tp malas hehehe...bestnya!!!

Izan Ishak said...

alahaiii...camna kak izan boleh tak perasan ni. kak izan dah lama tak beli majalah pa ma ni. tp jun ni mmg beli. nak kena belek lagi ni nak baca artikel huda~

tahniah huda. glemer husna yg comel ni masuk majalah~

kuntumz said...

pa&ma mmg cepat habis klo lmbt beli..emm mmg seronok kan klo gambr anak masuk magazine..wlopun kecik jer, tpi bagi kiter sbg ibunya mmg teramat2lah teruja...hehheehe

Fieza79 said...

laa...k fieza dh lama beli edisi ni...bole tk perasan la huda...glamer husna...hehee

Huda said...

anje - thanks :) insyaAllah will update nnti..

ajumohit - glamor kak :) try la kak..

izan ishak - tu la kak..nnti baca la yer :)

kuntumz - sgt teruja :)

eB ezrin said...

wah tahniah,
eB tumpang hepi...
eB x pernah msk... cam teringin la pulak...
nk bli mag tuh asyik x dpt jerk... hu3

hani@debumelukut said...

tahniah...simpan eluk2 majalah tu..nnti husna besar boleh tunjukkan.

nieda said...

mula2 nieda mmg tak perasan gambar Husna..sekali tgk nama pengirim mcm familiar, kt manjung plak tu..mmg sah ler huda punya artikel.hehe

Faryza said...

lorr.. aku dah beli lama dh.. tp tak baca smua muka surat.. yg terpilih je..kekeke tp dh tgk n baca dh ko nye artikel.. best2...lalalalla aku selalu beli 15-16 hb cam ne aku tak perasaan..keekke

ezan said...

wah bestnya. untunh ummi rajin hantar artikel. kat pa&ma.. glamour u...

pss.. husna nk signnnnnn...

iambruceado said...

anak sedara dah jadi selebriti!!! grr jeles2

EiJa ZaQuaN said...

tahniah huda..
eija mmg selalu beli pa&ma setiap bulan..x perasan pulak eija ..gmbr husna rupenye..lgpun selalu beli tp x sempat khatam setiap mukasurat...hhehe..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi