Wednesday, June 29, 2011

Dapat hadiah from team Pa&Ma

Semalam sy ke pejabat pos sebab nak tuntut surat/bungkusan tidak diterima masa posmen datang last weekend.
Time datang tu, ramai juga yg sedang tunggu turn.
Tiba turn sy, terus serah surat makluman tu.
Rupa-rupanya bungkusan dari Pa&Ma (mood dah happy time tu :))

Masuk kereta, Husna tak sabar2 suruh buka.
Sy cakap tunggu sampai rumah baru buka sebab tak ada gunting dalam kereta.
Dia pun agree je la.



ini dia bungkusan yg sy terima...


Buka2 je, sy macam dah boleh agak hadiahnya.
Memang sy suka sangat.
Dapat sekeping cd lunatots button dan sabun lunacare.
Alhamdulillah, rezeki kan.
Boleh buat basuh baju Husna dan Lukman.



best kan :)


Thanks to team Pa&MA sebab pilih artikel sy hari tu! (read: Husna masuk Pa&Ma Jun 2011)
Moga ada rezeki di lain kali pula, insyaAllah...







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

yatie chomeyl said...

wah bestnya hadiah. rezeki Husna & Lokman ni :)

ajumohit said...

alahai rezki husna dan lukman,..dpt CD...comey lak tu...tahniah for both of you my dear

Ieda Al-Habsyi said...

wah bestnya hadiah dia lumayan dong! :)

ezan said...

murah betul rezeki husna & lukman ni tau. alhamdulillah. lgpun umminya rajin. bagus2... :)

NM02 said...

tahniah... rezeki baby baru la ni... hehehe

Izan Ishak said...

bestnya dapat hadiah best tu huda...murah rezki anak2 kan~

eB ezrin said...

besttttttttttttt sgt. tahniah yer :)
biler leh jumper nih, kena bli hadiah baru rasernyer sbb kecik dh kot hadiah eB tuh.. hu2... eB x mo pos.. nk jumper gaks :)

nieda said...

best hadiah tu...tahniah

Fieza79 said...

best nya hadiah tu...mmg rezki kan...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi