Monday, June 20, 2011

Imam Muda Lukman

Bakal imam muda ini berasal dari Perak.
Masih menyusu badan dan belum pandai meniarap.
Sangat excited bila diagah dan diajak bersembang (dah nampak ketokohannya tu :P)

Tp lihatlah dunia, inilah kehebatannya...seseorang yg bakal memecah tradisi! :)
Calon Imam Muda musim akan datang...


.....
...
..


...




...
..
..
..
.



Imam Muda Lukman


his smiling face :)
doa ummi untuk Lukman,
moga menjadi anak yg soleh, insyaAllah


*****



kopiah Lukman ni, sy tempah khas dari My Craft Collection.
Kalau kawan2 berminat boleh tempah sekarang, harga pun berpatutan.
Memang cantik sis Aini kait :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

ezan said...

amin... insyaAllah satu hari nnt.. aunty doakan...

eT said...

bagus2...
mmg muda sungguh imam nih...huhu

Fieza79 said...

wahh bakal imam muda la ni...moga Lukman menjadi anak yg soleh...

eB ezrin said...

encem wo... :)

KSWSK said...

insyaallah bleh jd imam muda tu

ajumohit said...

alahai huda...comeynya lukman...nak tempah gakla utk my imam muda adam hehehhe...nk join the club baby tomeyy

fazilzura said...

lawo nye kopiah dia...

* Salam kenalan dr fazilzurakil

hani@debumelukut said...

InsyaAllah..
tanya sikit, pak Imam dah nyusu ke hari ni?

nieda said...

comel

Nia said...

ni calon imam muda menunggu nih.

anisalya said...

comel je kopiahnya...

ummu muhammad said...

alahai imam muda lukman hazahullah! semuge membesar sebagai imam yang dikasihi Allah dan RAsul..embam sgt pipi die tuh...kirmsalam peluk cium kat pipi gebu tuh.. ;D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi