Wednesday, June 22, 2011

Kelambu moden

Rumah kami jarang ada nyamuk, if ada pun bermusim.
Time hari tersangatla panas or time hari hujan pun nyamuk banyak datang.
Manjung pun dikategori black area, tempat paling ramai orang kena denggi (mudah-mudahan dijauhkan)

Lukman tidur malam sebelah kanan sy je, kami tidur berempat satu katil king size.
Boleh muat, Husna sebelah kiri sy diapit abahnya.
Dalam bilik kami pakai ubat nyamuk yg guna elektrik tu tp encik abang siap pasang timer so tak adalah bazir elektrik if pagi2 lupa tutup suisnya.
Kelambu ni jarang pakai kecuali bila perlu.
Siang2 pun kadang2 ada nyamuk nakal nak cuba nasib mencari rezeki kan.
Tu yg pakai tu (tengok kerajinan umminya la :))

Tp kalau balik kampung confirm kena bawak sebab banyak nyamuk hutan.



sedang lepak2 dalam kelambu...



tu dia...



cak! dah bukak kelambu :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

*azni* said...

comel kelambu lukman,siap berzip lg..

eB ezrin said...

tahan kan klambu nih? aerish nyer jatuh kat aed... simpan pn x rosak ;p

Fieza79 said...

comel nya kelambu mcm tu..tk tahu pulak ada yg mcm tu..ketinggalan sguh...

SyidaGorjes said...

baby riffa xsuka pakai kelambu maybe panas kot

nureen said...

kelambu ni sama mcm kezen elly tp zip dia dah rosak so x leh guna ;(

Mask-roll said...

adoyai...same je brg lukman dgn abg harith... warna same sume...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi