Monday, June 13, 2011

Mana tak tumpahnya kuah kalau bukan ke dalam...

Berkias-kias pulak sy hari ini :)
Mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke dalam mangkuk maggi kan :)

Ini dia perihal anak dara sy seorang ni.
Kesukaannya yg satu tu persis macam sy jugalah.
Selalu abahnya cakap, "ni mesti ummi yg ajar ni..." or "pe'el ummi..."...bla bla bla.
Sy senyum je la dengar malas nak deny.

Pantang nampak Tesco, Giant, apa lagi?
Banyak shopping complex dia tak tahu nama lagi sebab tak familiar kecuali yg 2 tu sebab memang ada kat Manjung.
Soon Jusco pulak nak dibina kat Manjung ni, for sure dia akan sebut Jusco je kerjanya :)
Dia akan cakap "jom pegi teco jom!"
"jom pegi giant jom!"

Dia suka belek2 je pun or omputih cakap, 'window shopping'
Bukan apa pun samalah macam ummi kan :P
Jarang dia mintak suruh beli itu ini... sekali sekala dia nampak benda dia suka je dia akan cakap macam ni kat abah dia...
"abah...nak ais krim..." cair abahnya dengar :)
Budak2 kan.





kat tesco manjung...



kat tesco kulai, johor...



masa kat toyurus, klcc


Siapa lagi suka shopping?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

ajumohit said...

husna pon kaki shopping ye..hehehhe

nieda said...

semua org suka shopping..yg jadi x suka sebab kurang Rm jer, so kita wat window shopping je

hani@debumelukut said...

saya!!!!

Cute MuM said...

nasib baik suka window shopping..
kalo kaki shopping..
parah gaklah kan..
hihi..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi