Friday, June 24, 2011

Pelitawanis datang rumah

Hari Rabu tu, jam 5pm kami didatangi sekumpulan orang.
Kakak2 gang Pelitawanis.
Mereka datang melawat baby Lukman.
Actually, since dalam pantang lagi mereka nak datang tp tak dan je katanya.
Dah habis pantang baru mereka berkesempatan :)



Lukman buat muka hansome time orang datang visit :)


Sy tak prepare apa pun, beli goreng pisang dan cekodok je.
Air teh strawberry.
Ada tak ada dalam 7 orang juga yg datang termasuk puan pengerusi aka wife GM Jana Manjung ni :)
Mereka sampai, Lukman tengah lepak2 atas bouncer.
Cool je dia sambil buat muka hansome suruh orang angkat :)
Tak cranky ke apa.
Tp si kakak Husna awal2 dah jadi senyap.
Langsung tak nak orang pegang :)

Lama juga mereka datang visit, banyak benda dibualkanm...aii biasalah orang perempuan kan.
Before balik, kami semua bergambar. Sy lupa nak keluarkan kamera kalau tak boleh snap2 pic kami semua.

Rezeki Lukman lagi dapat hamper dan duit, Alhamdulillah.



masuk ni dah 4 set toiletries Lukman dapat,
Alhamdulillah stok setahun tak payah ummi beli :)


psst: apa nak buat weekend ni? no idea la..nak bercuti tp tak sure nak p mana.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

hadina said...

time cmnilah nak jimat sikit kan...hari2 lain susah dah.. :)
baguslah lukman tak byk kerenah sgt...kdg2 baby mase cmni ok lagi org lain dukung, nnt dah kenal org susah lah nak amik...

nieda said...

ramai org dtg visit luqman yer..sukalah si kenit ni..husna sama peel mcm humaira, org dtg dialah manusia plg baik dlm donia ni..hehe

NM02 said...

mesti dah banyak luqman dapat hadiah kan

eT said...

meriahnyer hadiah lukman...meh la share ngan ammar...hehe

ajumohit said...

sronoknya dpt hamper tu, suke la lukman ramai org dtg jenguk si kecik ni hehhehe

Cik CT said...

luqman mestila control macho..hehehe...

Fieza79 said...

wahh dh pndai Lukman buat muka hensem ye...cpt nampak matang Lukman kan...

nureen said...

lukman mmg ansem & comel.. buat stock bkn setakat setahun tau nureen smpi skrg ada lg dh 3 thn pon ehhehhee sgt2 byk masa elly dulu..

hani@debumelukut said...

Handsome boy!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi