Wednesday, June 08, 2011

Rezeki Husna dan Lukman

Alhamdulillah, balik Johor 2 hari lepas sempat bertemu dengan adik2 lelaki sy.
Berkesempatan juga jumpa dengan makcik sy sekeluarga iaitu adik my mom.
Merangkap Wan teh Husna dan Lukman.

Makcik sy ni sangat best!
Dia bg hadiah yg sangat best untuk Husna dan Lukman.
Mom's bag kat bawah ni.
1 for Husna and another 1 is for Lukman :)
Alhamdulillah, rezeki budak berdua ni murah kebelakangan ini.
Ada saja yg datang ziarah dengan hadiah dan hamper untuk Lukman.
Rasa macam bersalin anak sulung pulak :) Padahal anak kedua dah ni. Hehe.



Bila dah ada beg2 kat atas ni, senangla nak pack baju mereka bila outstation or jalan2.
Tak perlu campur2 kan :)

Memberi lebih baik dari menerima, rezeki jangan ditolak yer tak? :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

*azni* said...

alhamdulillah,rezeki dua beradik tu...comel bag tu.. ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah cantik la beg tu, tahniah la, rezeki anak2 kan

NM02 said...

best.... rezeki anak2 kan...

eB ezrin said...

alhamdulillah bestnyer... :)

ezan said...

cantiknya beg.. tu la org kata ni kan bwk rezeki.. ezan memang sgt2 mempercayainya. hehehe...

nieda said...

rezeki anak2..alhamdulillah

suhaiza hettyka said...

tgk la spe yg plih..hehehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi