Friday, July 08, 2011

Afifah Nurhusna jumpa Athirah Hani

Salam pagi Jumaat semua :)

Pagi ni nak cerita 2 hari sudah kami pergi visit seseorang yg masih dalam pantang.
Erm siapa yer? :)

Kami visit Fatih dan baby barunya, Firas Hadi.
Masa sampai tu, Athirah tidur lagi. Baby Firas pun tidur.
Also Lukman pun tidur.
Husna pun macam malu2 bila Fatih duk panggil2 dia.
Then, time dijemput minum tu Husna dah ternampak toys kat ruang rehat rumah parents Fatih tu.
Apa lagi, terus tak jadi minum.
Dan dan dia meluru pergi nak main toys.

Athirah ni tua 3 bulan je dari Husna, sebaya 2 tahun.
Tp kan Husna jauh lebih rendah dari Athirah :)
Fatih kata, comel je Husna kecik :)

Oh ye, sy dan Fatih ni pun 1st time bertemu bersua muka.
Tp 1st time jumpa dah rasa macam lama kenal.
Syok bersembang dengan Fatih ni.



siap main basikal lagi Husna....





dapat juga ambil gambar Husna dan Athirah :)


*cilok dari blog Fatih*


Best sangat jumpa Fatih, insyaAllah bila2 free nanti boleh jumpa lagi bila Fatih balik Manjung rumah parents dia.


pssst: esok kami buat aqiqah untuk Lukman dekat surau taman.





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

ajumohit said...

wahhh seronoklah husna jumpa kawan kan, nak main ngn lukman tecit lgi hehehhe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Huda..K.atie tag..http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/07/perrgggghh-lizahanum-nak-bagi-surprise.html

Fieza79 said...

gamba baby tkde?...melawat baby dlm pantang ni best sebab bau dia tuu...wangi je...

::NureeN:: said...

baik jer berkwn.. bleh ellesya join? ehhehe... bdk sebaya husna mmg suka berkwn kan tp ikut mood jgk.. ;)

p!nkerton said...

thanks yea huda sbb datang visit kitorng ;) seronok mcm dah lama kenal :D
nnt kite email gambar ye ;)

|| NaFiRaa || said...

sonoknye leh jumpe kawan2 blog kan~

nieda said...

dah ada geng baru



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi