Thursday, July 28, 2011

Baby Lukman @ 3mo

Dah petang kan :)
Hari ini genap 3 bulan usia baby Lukman. Alhamdulillah.
Sangat aktif si kecik ni.
Tangan dah pandai memegang few items yg ringan.
Saya dah tanggalkan sarung tangannya secara rasmi.
Supaya dia boleh explore macam-macam.

Tp dia belum ada tanda-tanda mahu belajar meniarap.
Badan semangat sangat kut :)
Mulut sangat ramah, if suakan telefon ke mukanya, dia pun sibuk nak sembang.
Then, dia suka sangat bila kakak Husna dia ketawa.
Dia pun join sama ketawa :)
Dah kenal ummi dan abah, suka sangat kalau ummi abah ada berhampiran dengannya.

Lukman belum pergi check up, may be next week insyaAllah.
This week, abahnya sangat sibuk.




si kecik ummi dah 3 bulan :)






KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

hadina said...

happy 3months Lukman....kejap je dah 3bulan..
lukman tak pakai seluar ek, pakai CD ke tu...:)
bersemangat betul lah Lukman ni Huda...

azwa amani said...

comellllnyerrrr :)

nanakimie said...

ololo..bambam neh:)

|| NaFiRaa || said...

olololo.. omeynyer dia cenyum!!! nak geget pipi boleh~

*azni* said...

nak gigit peha sikit boleh tak?geram tengok.. ;)

SyidaGorjes said...

baru tanggal mittens?
riffa pun sama jugak.
esok da stat keje.....bosan.

nieda said...

rasa kejap je dah 3 bulan yer

AtiEyZ said...

bam bam.... dah 3 bulan.. amat2 seronok tgk perkembangan bby membesar... :)

Myra Jay said...

Pandai pegang barang, genggam kuat ha.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

COMELNYE DGN CLOTH DIAPERS..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi