Tuesday, July 05, 2011

Badut dan belon

Hari ke 2 di Bukit Merah, lepas breakfast kami jalan2 sekitar waterpark.
Plan asal encik abang nak bawa Husna dan Syifa' mandi manda tp FIL tak bawak short pan.
Risau tak ada sapa nak tengok2 kan Syifa' mandi, maka cancel la plan mandi manda tu.
Rugila kan kalau just bayar tiket tp tak join mandi sekali :)

Maka, kami decided pergi Orang Utan Island saja then ke Ecopark tengok haiwan.
Before ke jetty untuk naik boat, kami lepak2 dulu beli sourvenier.
Husna dan Syifa' join berkumpul tengok badut tiup belon.



mulut sibuk hisap candy :)



encik badut sibuk menghiburkan budak2...




sambil nyonyot mata tak lepas pandang badut tu :)




tunggu turn belonnya ditiup...


tu belon Husna sudah ditiup :)



Next entry sy cerita orang utan island dan ecopark~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

::NureeN:: said...

lama x singgah cini... ooo p bkt merah ek dh dekat la ngan penang.. mai la singgah lain kali ;)

badut mmg bdk2 best sbb dpt belon free kan ;)

ajumohit said...

Last time gi tahun 2009, seronoknya dpt jln2 kan huda....

eT said...

kalo dania tgk badut tu menjerit xhengat...xdpt belon pon xpo...huhu

Izan Ishak said...

bestnya dpt nyonyot candy....sedap sgt tu! bagus husna tak takut pun ngan badut tu ye~

eB ezrin said...

comel jerk... x takot meletop eh? :)

nieda said...

dpt belon lagi...best tak tempat ni?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi