Tuesday, July 12, 2011

Bila berempat

Setelah sekian lama, dapat juga sy menempek gambar kami berempat.
Ini memang latest version of encik sazli's family.



Time ni Lukman tidur tak dapat nak tengok dia senyum sampai nampak lesung pipitnya :)
Sy dan encik abang lebih kurang sikit je tingginya kan :)
Husna pun tak tinggi mana :)
Hope Lukman esok besar tinggi sikitla, jangan ikut kakak Husna :)
Sy dah kurus sikit tak? *motif???*


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

|| NaFiRaa || said...

rasa cam kurus banyak dr peknen ari tu.. hehehe

yatie chomeyl said...

aah dah kurus lah huda. penangan BF :)

ajumohit said...

Jeles tgk huda kurus.... Huwaaaa

Myra Jay said...

heheee, yup nampak akak kurus sikit dari awal ritu :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi