Saturday, July 09, 2011

Dapat hadiah dutch oven

Petang semalam, encik abang balik kerja.
Tiba2 dia cakap, "silakan ambil hadiah hari jadi..."

Err..sy terkedula kejap.
Bior benor laki sy ni? Harijadi dah lama lepas, takkan dah nak bagi hadiah untuk next year?

Lalu sy pun ambillah bungkusan hadiah tu aka parcel from him.
Tengok2 parcel tu memang untuk sy tp dari Pelitawanis Paka, Terengganu rupanya :)
Mereka poskan untuk sy thru nama encik abang kat stesen Jana Manjung.

Dalam hati ada taman bunga :)
Ini kira hadiah cenderahati sempena AGM 2011 Pelitawanis Paka.
Sy kan AJK Pelitawanis untuk sessi 2009/10.
Memang setiap tahun Pelitawanis akan beri penghargaan untuk ahli dan AJK.
Mereka siap poskan lagi untuk sy. Alhamdulillah.

Dalam tak ada periuk kecil untuk memasak tu, tiba2 datang rezeki Allah dapat periuk yg kecil size 22cm untuk memudahkan sy masak sup Husna :)
Thanks to Pelitawanis Paka atas penghargaan ini!



ini bungkusannya :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

ajumohit said...

tahniah huda!!!! Nantikan menu pertama Dari huda hehe

Izan Ishak said...

comel periuk tu huda... syoklah nak masak2 sup pasni~

hani@debumelukut said...

comei laaa...seronok nya dpt sesuatu tanpa di duga.

Myra Jay said...

Wow bestnyer..:)
Tahniah ye kak, rezeki tu :)

nieda said...

rezeki...best tu

::NureeN:: said...

suke.. tumpang gumbira...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi