Monday, July 25, 2011

Kluang vs Sandakan

Lama saya tak online, entry semua terpaksa diautopublishkan.
Terima kasih kepada semua kawan-kawan yg sudi bertandang ke sini dan meninggalkan jejak-jejak kemanisan :)



Lukman pun rindu kat aunty2 semua :)



Saya tak dapat nak online sebab tak ada line internet di rumah parents.
Seronok juga duduk bercuti kat rumah parents sendiri.
Tp ada juga part2 sedih yg mana, bila malam aje, Husna duk mencari abahnya.
"abah dah balik kerja kan...ummi..."
atau
"nak abah! nak abah!..." sambil duk tunggu depan pintu rumah atoknya.
Sedih saya dengar dia cakap gitu sambil nangis2.
Almaklum dia dah besar. Pandai juga rindu merindu kan.
Bayangkan 4 hari 4 malam encik abang outstation ke Sandakan.
Mestila dia tercari-carikan.

Hari Sabtu encik abang sampai KLIA jam 9.30pm terus pecut balik Johor.
Ngantuk2 tu drive juga demi anak dan isteri tercinta :)
Then, kami balik from Johor ke Manjung pagi semalam.
Sampai Manjung pukul 10pm. Sebab banyak tempat kami singgah.
Sungguh letih, tp happy.


sourveniers dari Sandakan...



fm mesti kena ada...


Okla, hari ini saya cuba blogwalking ke rumah kawan-kawan semua :)

till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

*azni* said...

kesian husna..biasa la jarang berenggang dgn abahnya..si izzul yang selalu b'jauhan pun tak lekang duk sebut papa papa..sebak dgr..
btw,thanx sbb bg link psl kemenangan itu..series azni taktau pun menang..siap kena wanted lagi..hehe..

NM02 said...

hi lukman...

ckp kat mama, maceh wish beday untie... hehehehe

Fieza79 said...

rapat husna dgn abah dia ye..kesian..tp tkpe dh selamat pulang ke pangkuan...

Ya ALya said...

suka la husna yer bila abahnyer dah balik.....ya suka pada FM...

nieda said...

balik kg tanpa husband..takpelah parents kan ada at least kuranglah sunyi



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi