Thursday, July 14, 2011

line telefon broke down semalam

Since petang Selasa line telefon kat rumah ni broke down.
Langsung tak ada line, senyap je.
Bila line telefon tak ada, confirm2 la streamix pun down kan.
So, semalam minta encik abang call kan TM Helpdesk from his office pasal dah tak boleh call guna handphone. Dial 100 je.
Hari ini Alhamdulillah dah ok line nya. Dah ada ringing.

Mujur post entry semalam tu sy dah set auto publish siap2 :)
Tp so sorry kat kawan2 semua sebab tak dapat balas kunjungan semalam.
Hari ni sy akan blogwalking ke semua rumah kawan2 ok :)
Don't worry be happy :)

Thanks for those yg singgah blog ini semalam :)



thanks eB untuk cover mag ini :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

aanie said...

ari tu pun umah sy 2 hari xde line tepon n tenet...jenuh gak la...time weekend kan...xleh call pakai hp..

ajumohit said...

Syukurla line dh ok, blehla kita berblogging sesame!!!!!

Myra Jay said...

cantik cover nie.. :)

kalau line tenet takde memang kita susah hati kan :)

Fieza79 said...

mujur dah ok...kalau tak mesti cuak..nak kata tak bayar bil..bayar tiap2 bulan hehee...

|| NaFiRaa || said...

kalo dh nama blogger..mmg susah bila tenet rosak kan.. kekekeke..

cantek la mag cover yg eB buat tu.. kalo print n frame kan mesti lagi cantek..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi