Wednesday, July 06, 2011

Lukman check up and jab 2mo

Bawa Lukman check up 2mo and jab semalam kat klinik Yasmin.
Patutnya pergi last week tp sudahnya minggu ni baru free :)
Sampai klinik awal lagi dapat turn no 9.

Timbang berat = 6.3kg (boleh tahan lenguh ummi dukung :))
Panjang = 59cm



Lukman dah kena inject 2mo :)


Time doc yasmin nak inject tu, sy dah nervous dah.
Risau kalau2 dia nangis terkejut ke kan.
Alhamdulillah dia tak nangis langsung :)
Good boy Lukman!

Doc bagi ubat demam juga sebab 2mo punya jab banyak ubatnya kan.
Alhamdulillah Lukman tak demam pun.
Kuat anak ummi ni :)
Sy khuatir juga if any tiba2 dia kena demam.
Doa banyak2, insyaAllah dia kuat kan :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

ajumohit said...

Wah bgsnya lukman tak nangis...Gud boy!!!

nanakimie said...

good boy lukman..hehe...moga lukman xdemam...cian dia kena cucuk..huhu

ezan said...

lukman.. lagi setengah kilo nak sama berat ngan marha dah ni. huhuhu...

Nadiah Sidek said...

yay..good job lukman! kuat la lukman ni :)

*azni* said...

bagus la ini budak..tak nangis pun..good boy lukman ni!

eB ezrin said...

wahhhhhhhhh, smangat tuh :)

yatie chomeyl said...

lukman gagah perkasa, ken ajab x demam pun. good boy

NM02 said...

cantek songkok tu, siap ada nama dia lagi.. tempah kat maner?

balas dalam n3 saya eh

::NureeN:: said...

mmg gd boy lah... rasa mcm gigit semut jerr kan syg ;p

nieda said...

hero mana boleh nangis kan..

EiJa ZaQuaN said...

good boy la lukman..

ziqry next week check up 2 bln...skjp jerk kan...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi