Friday, July 15, 2011

My kids before tidur

Selamat pagi Jumaat :)

Semoga kita diberi kekuatan dan keberkatan untuk meneruskan pekerjaan pada hari ini.

Ini nak cerita, my kids before tidur apa dibuatnya?
Kalau sesiapa yg ikut cerita kami sekeluarga dari dulu, tentu ingat aktiviti Husna before tidur.
Mesti layan dulu before tidur, macam acara wajib pulak :)

Now, dah menurun kat Lukman pulak :)
Eloklah tu dua beradik, sama-sama belajar sebelum tidur ok!




khusyuk ni...




see?
as i said, Lukman pun dah pandai :)




inilah dia aktiviti budak-budak berdua ni...





sampai mendongak :)






Lukman pun teruja kan :)


Apa lagi?
Melayan youtube la.
Tengok alif ba ta ke, abc ke, apa-apa la yg best pada mereka :)


till next~




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

NM02 said...

geram tgk mata kedua beradik tu..

ajumohit said...

Alahai husna n lukman tembam ye huda... Itulah bg baby, geram tgk, jap je dh besar, pandai pulak layan abc tu hehe

Huda said...

NM02 - mata boolat ek :)

ajumohit - pejam celik mmg rase kejap je mereka ni dh beso kak :)

Fieza79 said...

lukman nampak tembam...comel!

Nia said...

hehe..kalau Diha ade adik, mesti jadi mcm Husna tu..belajar sama2 ye..

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. comel jek.. kecik2 dh pandai tengik video..

nieda said...

youtube tu memang aktiviti wajib budak2...nida dh kurang bagi Humaira tgk. sebab dia sgtlah addict..4-5 jam elok je melayan, sanggup tahan mata. bila nk tutup punyalah mengamuk

KSWSK said...

bdk zaman IT mmg mcm tu..kita dl dibacakan buku cerita ker...dorang lyn youtube yer

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf dan Maryam datang berziarah dan baca n3.. :-)

Belaja sebelum tidur bagus tau!!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi