Tuesday, July 26, 2011

Shopping pra raya

Masa balik Kluang last week, saya berpeluang pergi shopping pra raya.
Shopping pun untuk baju anak-anak.
Untuk saya tak ada pun sebab tiada yg terberkenan di hati.
Untuk encik abang saya rembat sehelai tshirt polo warna grey + purple.
Nasib baik encik abang suka warna tu, saya berbelah bagi juga nak beli ke tidak.

Oh ye, kat Dewan tepi tasik Kluang sekarang ni tengah jualan gudang The Store.
Tp masa saya pergi tu first day, tak banyak lagi brand baju yg The Store keluarkan.
Untuk baby/toddler ada brand Anakku, Disney dan Sunbaby je.
So saya beli untuk Husna sepasang, Lukman 2 pasang brand Anakku dan Disney.



warna merah tu nenek Husna belikan brand ModernKids




Lukman punya...
dapat sepasang neneknya belikan yg warna green kat atas tu,
romper mickey and 2pcs suit tu saya beli.



Bolehla, bila sale, tak banyak sangat choice sebab size banyak dah tak ada kan.
Ada yg berkenan tp size pulak tak ada.
Saya suka beli baju anak-anak ni besar sikit boleh pakai lama kan :)
Next time nak ajak encik abang pergi shopping pulak kat sini, mana-manalah yg boleh sampai.
Nak ke KL rasanya tak ada outstation lagi sampai raya.


ini pemberian dari Wan Teh kepada Lukman, nenek saudara budak-budak ni.
Mak cik sayalah, adik kepada my mom.
Dia memang suka belikan apa-apa untuk budak-budak berdua ni.
Bergayalah Lukman raya tahun ni :)
Alhamdulillah


ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

eT said...

waahhh...sakan shopping...ni baru pra...
masuk stage diploma..ijazah sok lagi byk shopping...eT ngah panas enjin baru nih...hehe

JUS DELIMA/PATI KURMA

nieda said...

ini baru shopping pra raya...belum lagi agenda yg betul2

Myra Jay said...

Wahhh ada shoping pra-raya ye..
untuk raya bila pulak?? :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hukhukhuk..
alya takde sali abuk lg ni..
blerla nk start soping ni..
alahai, asek bzs aje manjang..
kl bli dkt2 raye nnti, pakat gamble mane ada la.. x manyak choice!.. ;p

ajumohit said...

Cantiknya gown husna and romper lukman,, geram tgk baju budak kan huda.... Isk2 sabar2 hehe

atfina said...

hi huda... takde pra2 kot... shopping raya la kiranyer tuh... :)

Fieza79 said...

romper hitam kuning tu cute sgt huda..!

mmg tak menahan kalau tgk ada sales kan...kalau nak ikut nafsu...semua yg bekenan pakai nak ambik je..hehee

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. dah shopping raya eh.. saya belom shopping lagi.. sonok plak tgk orang dh start shopping raya..

Ya ALya said...

alhamdulillah....selesai shopping pra raye yer......

suhaiza hettyka said...

eh..cam kenal je baju lukman yang kuning itam tu..hehehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi