Friday, July 29, 2011

Sudah cash out, no more BE, no more earning



Rezeki itu akan sentiasa ada, insyaAllah.
Semua BE sudah jadi metered hari ini.
Maka dengan itu, sy decided cash out saja berapa-berapa yg saya sudah kumpulkan.
Tidak mencecah 3 angka pun, tp boleh juga dibelanjakan untuk Husna dan Lukman, insyaAllah.

Moga akan ada new BE yg muncul esok atau lusa.
TQ nuffnang!


pss: elok cash out time hujung bulan kan? cepat sikit dapat ceknya :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhh... masyukkk... lepas nih kena start kumpul balik..hehehe

SyidaGorjes said...

akak tak pernah cash out.tak pernah cek pun.

Puan ApasH said...

sama ngan akak sume dah jadi metered earning. Dah seminggu juga takde BE baru...nak cash out kali ni blon lepas rm50 lg..

ajumohit said...

Akak pon nk cashout jgk huda, tp tgh tggu be ni me dulu, dia elok ujung bulan cash out kan huda?

ieda said...

ok jugak ada jugak dik .. akak jugak x merasa .. huhuhu sedih .. ape x kena x tahu .. dah selalu update .. kdg2 tuu dah macam majuk tau ! huhuhu

eima said...

tahniah la ....
aku tah bila nk sampai tahap minimum nk cash out



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi