Monday, July 04, 2011

Weekend kami ke Bukit Merah Laketown Resort

Salam pagi Isnin,

Apa khabar anda semua?
Weekend baru ni, kami ke Bukit Merah Laketown Resort.
Memang best dan seronok.

Saja bawa ibu abah sy dan mak abah encik abang jalan2 bercuti walaupun hanya semalam.
1st time bawa Lukman jalan2 melihat alam :)
Kami stay kat Suria Service & Apartment Laketown.
1 apartment 2 bilik tidur for RM300 with 4 free breakfast.
Gerak dari Manjung jam 12 lebih sampai Bukit Merah jam 3pm.
Sampai, rehat2 dulu dan solat.



Lukman masa baru2 sampai bilik,
cool saja :)


Lepas tu, aktiviti pertama bawa Husna dan kakak sepupunya, Syifa' mandi manda kat pool hotel.
Letih juga tengok budak2 ni mandi (walaupun cuma tengok dan ambil gambar :))
Tak nak naik pulak tu, ada dekat sejam mereka berendam.
Encik abang layankan saja.
Pool punyalah besar dan cetek untuk kanak2, apa lagi...sukalah mereka.
Asal sebut jom naik, mereka kalut nak lari ke tengah semula :)
Last2 encik abang dukung dua2 naik.



abahnya ambil peluang gosok gigi Husna :)



Husna dan kak Syifa' berendam :)



ramai juga yg mandi manda petang tu...


nanti sy sambung lagi next entry.









KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

15 comments:

NM02 said...

hamboi dak tecik tu... dah jauh berjalan ye...

*azni* said...

wah,bestnye..azni lum sampai lagi ke bukit merah laketown resort tu..

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer p mandi manda :)
MJ tahun lepas p tidoq jugak, tapi kalau bawak budak2 lagi meriah kan :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

beshnyer

eB ezrin said...

wahhh... mandi manda... i lioke :)

nanakimie said...

hehe...nana pon tido kat apartment neh dulu:) anak buah nana sibuk nak mandi kat pool bawah:)

Fieza79 said...

mesti berendam sakan ni masa kat sana...beh nya mandi mandi ni kan...

Cik Rose Cute said...

Follow Blog ni...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

p!nkerton said...

oh huda pi bkt merah ye wknd tu. bestkan situ, kitorng pun pegi ujung thn aritu. pool dia mmg besar, athirah berendam sampai kecut2 hehe..

ajumohit said...

wahh seronokla husna mandi kolam..tu yg suke gi hotel kan huda, bebudak duk request nk mandi kolam je hehehhe

MamaEma said...

salam kenalan

|| NaFiRaa || said...

budak2 mmg suka kalo dapat main air nih..

ezan said...

dah lama nk g bukit merah tp asyik x sampai2 je. :(

Izan Ishak said...

serononya husna berendam dlm pool tu...smpai takmo naik ye~

nieda said...

bdk2 dgn air mmg tak dpt dipisahkan



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi