Wednesday, August 10, 2011

Anak dara manis berbaju kurung purple

Hari tu saya ada post entry Parcel istimewa dari nenek kan.
Tp bila try acu baju tu kat Husna tak muat kepalanya :) Nak kena alter dulu baru boleh pakai.

Malam tadi, kami ke Tesco membeli barang keperluan dapur.
Banyak dah habis kat rumah ni, tu yg pergi membeli selepas terawikh.
Masuk Tesco, saya tolak troli. Target nak cepat tuju ke bahagian basah.
Tiba-tiba encik abang panggil saya.
"tengok tu..." katanya.
Saya pun tengokla apa dia tunjuk.
Oh! Baju kurung budak rupanya.
Cantik warna purple. Harga RM39.
Saya try masukkan kat kepala Husna, lepas :)
Saya tanya kat encik abang, nak ambil ke?
Dia cakap amikla, baju nenek bagi tu simpan dulu next time alter.
Suka Husna.

Tadi saya suruh dia try pakai.
Bila dah pakai tak nak bukak dah. Huhu. Belum rayala nak oi :)




ini apa sembunyi balik bakul ni?





minah ayu :)






suruh posing dia pi duduk ngadap tv :)


Lengkap dah baju kurung dan baju melayu untuk Husna dan Lukman.
Alhamdulillah.
Ada tak ada nanti nak cari seluar untuk budak berdua ni. Tp tak tahula bila. Tunggu encik abang free. Dengar-dengarnya bonus banyak tahun ni bang :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

yatie chomeyl said...

hey si gadis yg ayu,
senyum di bibir terukir

hey si gadis yang manis

*lirik lagu gadis ayu=black dog bone* tujukan khas untuk Husna ;)

Myra Jay said...

Alahai comelnyer berbaju kurung ungu.. :)

Takpe kak, dapat bonus banyak leh ar shoping raya :)

pena rozie said...

Canik la....

~ana~ said...

cantik la baju husna..:)

|| NaFiRaa || said...

ololo.. comeynye.. sweet jek tgk budak2 pakai baju kurungkan..

pssttt.. bab bonus banyak tu yg sonok dgr kan~ kikiki

MrS. F!zA said...

comelnya husn apakai baju kurung.kebetulan plk sama tema ngan kitorg tu color tu..hihihi

Etong said...

comel ja husna ni.begaya awal dia dgn baju kurung..ehehe

Ardini Humaira said...

hehe.. bonus banyak, kan.. leh la shoping lebih sket :D


p/s: vco tak membahayakan sama ada yang belum kawin, dah kawen, ibu mengandung, ibu menyusu, ibu dalam pantang, keguguran, yang dalam sakit atau sebagainya sebab vco adalah minyak kelapa... tak ada campuran bahan kimia yang lain ;) bahkan cukup bagus diamalkan oleh ibu mengandung, dalam pantang, dan menyusukan bayi :)

Ya ALya said...

terbalik sudah,cam sara langsung tak nak pakai baju kurung ni.......dah siap dah beli.....

tunggu raya t camana lak....

emma said...

waaa..comel...shifaa lom beli baju raya lagi..

tapi nanti nak cari baju raya pokettt besaaar punye..ekekekek...

thn mengumpul duit raya utk shifaa plak..hihihi...

::NureeN:: said...

cantiknyerr baju dia.. aunty nk pinjam boleh..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi