Thursday, August 11, 2011

Bihun soto kegemaran



bihun soto


Malam tadi berbuka dengan bihun soto dan begedil.
Tp begedil tak ada dalam gambar pasal sudah habis dimakan :)
1st time kami berbuka tahun ini tak makan nasi.
Selalunya encik abang akan request nasi je untuk berbuka.
Tp malam semalam dia makan bihun soto tu 2 kali tambah. *suka saya :)*
Begedil ayam dapat buat 9 biji tp 4 biji saya bagi kat Kak Ita, neighbour sebelah-sebelah rumah.

Lain-lain menu berbuka semalam ada beli kuih sikit kat gerai tepi jalan.
1st time jugalah sebab semalam encik abang balik awal jam 5.40pm.
Kami jalan-jalan ronda Manjung sebelum berbuka.
Itu sebab tersinggah gerai membeli kuih muih :)
Alhamdulillah.

Petang ni insyaAllah 1st time kami akan berbuka di luar.
Apa menu berbuka kalian semalam?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

wani johari said...

sedap tu bihun soto,... saya x sempat nak msk pu huda thn ni..weekend jer blh msk...

eima said...

haaaaaa aku leh tiru nih .. nk try gak la wat soto + bihun
sodap tu ...

~ana~ said...

semalam x masak..tetiba teringin nak mkn nasi kerabu...he3x..

Ya ALya said...

ronda2 seluruh manjung tu yang best....heheheheheh

Myra Jay said...

Sedapnya bihun soto, dah lama tak makan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi