Friday, August 19, 2011

Bubur lambuk

As salam,

Ramadhan ke 19, Alhamdulillah :)
Petang semalam, encik abang balik bawak bubur lambuk. Pihak stesen yg buat khas untuk semua staff. Dapat semangkuk bubur lambuk.

Alhamdulillah, rezeki bubur lambuk. 1st time tahun ni, dah 18 hari puasa baru dapat makan bubur lambuk. Sedap juga, tp encik abang cakap macam tawar sikit. Saya rasa ok je, tak masin, tak tawar. Just nice.



panas lagi ni :)






Teringin nak buat sendiri, tp bahan tak cukup.
Then, terfikir juga kami berdua je yg makan, kalau buat banyak kang tak habis, membazir. Nak bagi jiran khuatir rasanya kureng :) Sedar kemampuan diri...hehehe...

Kawan-kawan suka makan bubur lambuk?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

*azni* said...

azni minggu lepas housemate bawak blk bubur lambuk tp makan sikit je..sekadar merasa sbb azni kurang sikit bubur lambuk ni..

A N A K - A N A K K U said...

heheeh selalu dpt bubur lmbk nie...kalau xdpt dlm bulan ramadhan nie kira cam x lengkapkan

Myra Jay said...

Sedapnya, myra suka gak bubur lambuk.. :-) tapi setakat nie blom sempat makan lagi..heheee

NM02 said...

hei.. bambam suker tahu ngan bubur lambuk..

abah khalisha said...

Abah selalu beli dekat bazar ramadhan untuk bagi dekat Nur Iman makan je
Teknik Baru Pemakaian Tudung

eB ezrin said...

tp at skit lagi best rasernyer sbb byk bhn ;p

yatie chomeyl said...

org Qelate x brapa biasa makan bubur lambuk. akak masa awal2 prggy SN dulu je ngidam bubur lambuk.

minggu lepas ad akawan kat sini buat, tp x makan2 lagi, duk dalam peti tu

~ana~ said...

Bln ramadhan tiap2 thn,company tmpt ana kerja ni mesti bg bubur lambuk kat staff.tiap2 hr plak tu..syok....;)

aanie said...

sy x minat sgt bubur lambuk ni...hari tu opis ada buat, tapi buat balik utk hubby je...

ajumohit said...

Masa muka2 pose aritu suke mkn, la ni mkn tepung pelita huhu

::NureeN:: said...

sedap klau lebihkan daging hehehhe...

|| NaFiRaa || said...

suka jugak.. tapi tahun nih belom dapat makan lagi..hehehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi