Tuesday, August 23, 2011

Cd raya

Orang lain sibuk shopping baju raya untuk anak-anak mereka, saya sibuk shopping benda lain :)
Hehe. Bukan apa, sajala kan beli untuk tambah koleksi sedia ada. Now, Lukman dah ada 12 keping jadinya.

InsyaAllah akan bertambah lagi dari masa ke semasa mengikut budget. Lagipun, ini keperluan. Encik abang tak bising pun bila saya cakap saya nak beli. Sebab saya dah buktikan, Lukman fully cd bila di rumah. Tiap-tiap hari saya basuh.

Bila keluar je jadi masalah sikit or balik kampung ke kan. Koleksinya tak banyak lagi, saya khuatir tak cukup nak fully cd bila balik kampung or outstation. Terpaksa tampung pinjam dd Kakak Husna :)



ini yg terbaru...

Saya beli 3 cd lain-lain jenis. Sunnybaby, coolababy bamboo dan dyana MP with leakguard.
Baru nak prewash. Saya beli kat Hadina Online Store. Dah 2 kali saya beli kat Farina ni. Dulu time duduk Paka tak nak beli :), kami dah pernah berjumpa before saya pindah Manjung.

Raya ni bolehla Lukman bergaya dengan cd baru :) Motif? Hehe...





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

Ya ALya said...

kena rajin kan pakai CD ni.....

Fariz Finie Family™ said...

rajinya huda guna cd.. next baby pun nk try guna cd jugak la..:)

eB ezrin said...

wah ader CD rayer la.. kami gks yg blom bli hu3

*azni* said...

siap ada cd raya lg tu..hehe..

*azni* said...

azni dh dpt no huda..nnt kite sms2 ye.. :)

|| NaFiRaa || said...

guna CD nih kena rajin mendobi.. kalo x, tak cukup stok nanti..

Adioszz said...

syukur dah sampai CDs tu semua...ina jual CDs tu yer...ina balik kg jap baru ni lepas pos CDs tu..hari ni baru check kat POSLAJU, samada dah samapi or belum... :)

hadina said...

huda, andai nnt keluar komen dari hadiaziam pasal CD,ina lah tu..tak perasan ID cik abg..hehehehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi