Monday, August 22, 2011

Dah lama tak demam

Dugaan untuk saya dan abahnya malam tadi. Husna tak mahu tidur, eh bukan tak mahu tp tak boleh tidur. Hidungnya tersumbat agaknya, berair je. Plus batuk sikit-sikit. Demam pun ada tp tak kuat.



pagi tadi...


Rasanya dah sekian lama juga Husna tak demam. Sejak kami pindah sini tahun lepas. Masa awal pindah dulu dia rajin demam sebab cuaca sini tak sama Paka agaknya. Sini quite hot juga, betul-betul panas. Tahun ini 1st time rasanya dia demam. Stok air cap badak pulak tak ada. Kami tampak koolfever saja.

Alhamdulillah, tengah hari ini nampak demam dah kebah. Selsema masih berlarutan. Saya bagi paracetamol dan ubat selsema tadi. Mudah-mudahan lekasla sembuhnya anak ummi ni, dah nak raya kan. Tak syiok pulak kalau demam. Adik Lukman pula diharapkan antibodi nya maintain kuat, tak pernah demam lagi ni sejak lahir. Minum susu ummi kan :)


demam tp boleh senyum...tengahari tadi...


Di kesempatan ini, nak wish...

happy 3rd anniversary kat kak yatie chomeyl!
happy 30th birthday kat chugie!
moga Azni selamat bersalin nanti :)

moga Allah sentiasa limpahkan rahmat untuk kalian, amin :)


Ok, till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

aanie said...

alahai husna, demam pun boleh senyum lagi....cepat sembuh ye syg..nak raya ni...

Salina@IbuAqil said...

Alolololo cian.. Cepat sembuh ye sayang.. ;)

ajumohit said...

Musim kan skrg ni huda, nmpk ceria je husna ni, dh sihat la ye?

MrS. F!zA said...

comei husna! demam2 pon mampu tersenyum.. gud girl!

yatie chomeyl said...

wah special mention dlm entry ni..tenkiu huda :)

nieda said...

get well soon cayang..demam2 masih boleh senyum.

Ya ALya said...

samala cam sara pun jarang demam gak....comeynyer husna,demam2 pun sonyum gak.....

Faryza said...

huda.. 3rd anniversary utk mas sama.. dan untuk kita terima ijazah... igt tak ..hehe

Myra Jay said...

Mudah-mudahan Husna cepat sembuh..
Mmg kesian kalau tgk budak2 tak sihat kan..

::NureeN:: said...

moga cepat sembuh yerr husna.. org ckp anka demam ni sbb dia makin membesar.. ellesya pon dh lama x demam.. skrg ni rsau gak



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi