Sunday, August 14, 2011

Husna dan kawan-kawan baru

Masa berbuka puasa di Swiss Garden last week, ramai juga staff dari stesen encik abang yg turut serta. Ramai yg bawa family dan orang rumah masing-masing. Bagusla macam tu kan, tidakla berbuka sorang-sorang dan meriah sikit bila ada anak-anak (walaupun agak kalut sikit dengan Husna & Lukman yg kejap-kejap nak itu nak ini :P)



memanjat je kerjanya :)



Actually, Lukman tak banyak karenah sangat malam tu. Alhamdulillah. Dia baik je, cool :) Duduk dalam stroller, sama ada tidur atau layan perasaan sendiri. Husna pun sama. Dia makan je apa yg kita bagi kat dia. Suka sangat dessert Husna ni. Kek-kek coklat semua dia makan :)



Lukman tidur je kerjanya :)



Lepas selesai solat Maghrib, kami ambil peluang beramah mesra dan sembang dengan rakan-rakan yg ada. Husna pulak sibuk main kat tiang dengan adik-adik kembar, anak one of engineer dept encik abang. Comel je budak kembar berdua ni. Friendly pulak tu, baru setahun lebih umur mereka. Tp, lebih tinggi dari Husna :)



yg interprem ni si kakak, adik kat belakang tu..
Husna sibuk nak peluk tiang :)


Sekali sekala bertemu sua muka dengan isteri-isteri kawan encik abang best juga. Banyak benda boleh sembang dan cerita pasal anak-anak sudah tentunya.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

ummu muhammad said...

family da untuk iftar..comel je tgk bebudak tu sume ;)

Myra Jay said...

Bestnyer... :)

Mujuq Lukman & Husna memahami dok diam je:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi