Saturday, August 13, 2011

Kidal, istimewa...unik




Saya tak tahu pun ada hari kidal sedunia. Tiba-tiba tengok Buletin Utama tadi kat tv3 dimaklumkan ada hari kidal.

Saya rasa bangga pulak sebab saya pun kidal orangnya :)
Suka menulis guna tangan kidal, mewarna, apa-apalah semua kerja pun nak buat tangan kidal, kecuali part makan tangan kananla kan. My mom dah ajar since kecil lagi, makan mesti tangan kanan.

Err...dalam family saya, saya seorang je yg kidal. Adakah Husna pun turut kidal macam saya? Kita tunggu dan lihat saja :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

saya kidal...SAYA UNIK..saya BIJAK..saya KRETIF...saya RAJIN.. hehe

p/s: bkn sy ckp tau...org2 lain yg cakap.. (memuji diri sendiri)

Zefa NorAsmara said...

Yusuf dan maryam dua2 kidal.. huda perasan tak td kedai yg jual alat2 khas utk org kidal tu kat mana?

Ya ALya said...

kidal sangat unik tau...bukan semua mampu nak menulis kidal.......

nieda said...

owh yaker huda kidal..samalah kita. dalam adik beradik nieda 3 dari 5 org tangan kidal..Hehe..Ikut emak kot. Tapi emak makan dan menulis tangan kanan, yang lain semua kidal. Pelikkan menulis tangan kanan. Hehe

ajumohit said...

Ohohoho comel jek husna pegang pencil tu, mcm akak lak, najiha sorang je kidal....

~ana~ said...

ana pun kidal..:)

ummu muhammad said...

muhammad pun mcm kidal jugak sebab byk guna tangan kiri berbanding kanan..geng husna n lukman ;)

Salina@IbuAqil said...

Husna syg! Tu menulis ke tido?! Hehhhehehe

Myra Jay said...

Husna tu macam ada gaya akak je :)

Orang cakap Kidal nie dia pandai sikit :)

MrS. F!zA said...

tk cuba ubah dia guna tgn kanan ke?anak kwn sy dlu mmg asl kidal usaha jgk dia ajar last2 dpt ubah..hihi

*eh baru tahu ada hari kidal.

A N A K - A N A K K U said...

hahahaha kitapn kidal gak, bangga jadi org kidl....;p



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi