Friday, August 19, 2011

Kuih raya pertama dah siap


Aik? Apsal gambar parcel pulak?



Tu dia...selepas berbalut-balut, ini dia bekasnya.




Saya order kuih ini from Kak Apash. Sepatutnya, kami akan bertemu esok di Bota, tp tak jadi sebab encik abang kerja weekend ni. Tak jadilah balik kg. Teluk Sareh. Kak Apash ni stay kat Batu Gajah. Kalau tak dah boleh kita bertentang mata kan Kak Apash, jumpa Qaseh and Hannah. Belum ada rezeki lagi, insyaAllah raya ni la kut.

So, saya minta Kak Apash poskan saja. Alhamdulillah, kuih ni sampai ke tangan saya elok je rupanya. Sedap baunya :) Husna dah ngap 2 biji ok!

50 biji RM35. Okla tu, pasal nak membuatnya makan masa juga. Kena banyak sabar :)
Tengah tunggu kuih raya seterusnya import dari Penang pulak :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

~ana~ said...

wah..sedap nih....

sempat ke tunggu raya ni?kalau ana, sempat masuk perut dulu kot..:)

Puan ApasH said...

Alhamdulillah dah sampai dengan selamat. Thanks ye Huda sebab sudi order dari akak.

Cik Ecah said...

hee beshhhnyer kueh pertama dah sampaiii

syariza09 said...

cheese tart ni kena letak lam bekas kedap udara, sbb senang lemau. mkn krup krup br sedap dmakan :)

^effa^ said...

wah biskut raya segera ni,, hahaha. bak skit.. kak nak btg buruk and jem tat? sedap!

Ya ALya said...

dapnyer....nak sikit huda......



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi