Thursday, August 25, 2011

Langsir togel



Malam semalam, saya dah turunkan langsir sliding door ni. Motif utama sebab nak basuh bagi bersih. Tak jadi nak pasang langsir masa bertunang dulu sebabnya terlebih panjangla pulak :( Later baru nak minta my mom alterkan. Saya kan tak pandai jahit

Maka, saya decide basuh saja langsir sedia ada ni. Request untuk beli langsir ready made telah direject :( Bukan keperluan katanya. Saya akur saja, dalam hati sedih juga sebab kami tak pernah ada langsir baru sejak bersama. Tak apalah, pakai je mana yg ada dulu. Esok-esok saya kumpul duit sendiri tempah langsir lain :) Lepas basuh dah boleh pasang semula, barula nampak bersih dan berkilat kan. Hehe.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

NM02 said...

arrr.... langsir umh ai tak tukar lagik!!!

Cik Ecah said...

xper t dah siap gantung mesti cantekkk!

ajumohit said...

takpe pakai yg recycle pon kan huda, berjimat kan lebih baik...kalau dh cukup ongkosnya bolehla beli langsir baru dgn design baru :)

aanie said...

rumah sy pun xde langsir...pakai langsir yg mak mertua kasi je..tu pun dah campur macam2 corak dah..ruang tamu corak lain, dlm blk corak lain...haha...

SyidaGorjes said...

alaaa.....kalau recycle pun bukan org bole tau kan?

::NureeN:: said...

umah nureen jek x bertukar... hehehe... pakai yg lama kot.. x dan nk tgk

Myra Jay said...

Heheee, takpe mana tau pasni leh dapat langsir baru :-)

Harap2 tak hujan, cepat la kering langsir then leh gantung :-)

~ana~ said...

xpe la..selagi boleh recycle..recycle je la...ana pun x tukar langsir thn ni.

Ya ALya said...

selagi elok langsir tu guna kan je.......

beli keperluan yg penting2 je.....



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi