Tuesday, August 02, 2011

Lukman check up and jab 3mo

Alhamdulillah, seboleh-bolehnya saya cuba update kan Lukman punya rutin check up and jab, progress dia and etc di blog saya ini.

Bagi adil dulu time Husna pun rajin update pasal dia kan :)
So, pagi tadi dah pergi klinik untuk check up dan jab.
Kami datang awal jam 8.55am. Dapat no 6.
Half an hour menunggu then turn kami dipanggil.
Bukan Lukman je check up, dengan kakak Husna and abah mereka sekali.
Saya tak sakit so tak isi form.

Lukman punya berat, 6.75kg. WOW!
Panjang 63cm.
Before kena cucuk, dia boleh lagi senyum-senyum manja kat nurse suruh nurse tu angkat dia :)
Then, bila doc Yasmin nak cucuk, dia cool juga.
Time kena cucuk pun dia maintain cool.
Sangat tabah anak ummi ni, Alhamdulillah.

Kakak Husna, as usual masalah ekzema dia.
Ambil ubat mana yg patut.
Abah mereka pulak tapak kaki gatal dan merah-merah pun sebab alergik.
Satu keluarga alergik daa :) Pakai sock kan pergi kerja, confirmla kaki akan berpeluh dan menyebabkan iritasi.



Lukman yg cool kena cucuk :)


Ok tu je nak update hari ini.
Tengah fikir nak masak apa buka puasa petang ni, semalam berjaya tak perlu pergi bazar Ramadhan, dapat mengawal nafsu yg nak makan macam-macam :)

till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

yatie chomeyl said...

lukman macho, kena jab pun rilek je :)

eB ezrin said...

jap jerk, 3 bln dh kan? :)

ajumohit said...

putih melepaknya lukman ni, tembam pulak tu..mmg geram tgk dia..hmmm kejap je dh 3 bulan ye huda..nnti dh besar pon tak sedar hihihi

nieda said...

cool je luqman..cayalah...nieda pun berjaya tak pergi bazar ramadhan smlm..tapi hari ni....huhu

::NureeN:: said...

gd boy... kejap jer kan.. berat lukman same ngan berat ellesya masa 6 bulan hehehe.. ellesya berat x brapa naik masa bb.. ntah la mkn kuat jgk.. ;p

*azni* said...

semangat nye lukman..br 3 bln dah 6kg lebih..penangan susu ummi.. ;)

nanakimie said...

lukman budak baek:)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi