Saturday, August 20, 2011

Malam tadi

Malam tadi punya cerita ni :)

Abah mereka masuk stesen lepas terawikh. Maka, tinggalah kami bertiga beranak di rumah. Plan asal saya nak tidur lambat sikit, moreh-moreh dulu ke kan.

Tp tak laratla. Terus saya ajak anak-anak naik atas tidur. Time tu baru pukul 10.30pm. Tp kan, lepas je tukarkan diaper mereka, tak ada nya mereka terus tidur. Si kakak, kejap-kejap cakap..."nak abah..."

Yg si adik pulak, tak mahu dibaringkan langsung. Kalau diriba pun dia marah. Dia nak berdiri je. Last-last saya tiarapkan, dia ok pulak. Saya biarkan je mereka berdua sembang sendiri. Mata tu sanggup tahan tak nak tidur.




Sudahnya, jam 12 baru masing-masing terlelap sendiri. Hai anak-anak! Ummi tahan ngantuk sebab nak bangun sahur pagi tadi. Alhamdulillah sempat jam 5.10am bangun.




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

nanakimie said...

lma nana xjengok lukman...

p/s : hehe....da purple da semua:) chantek!

Salina@IbuAqil said...

Hiihihihihi tgk pic depa tu macam tgh berbincang hal besor je dear..

Kakak : Adik! rasa2nya ummi & abah bagi duit raya kat kita berapa ye tahun ni?!!

Adik : Tak tau lah tapi rasanya bahagian kakak dah kurang sikit ler sebab dah bahagi dua dengan adik.. Ngeeeeeee!!!!

kihkihkihkih.. bestnya tengok depa elok je pakat dua beradik.. ;) Sejuk mata kan dear?!

ajumohit said...

Husna manja ngan ayahnya ye, sib bek lukman Ada bleh tenangkan kakak hihi

Ya ALya said...

anak2 memang menguji time kita nak tido....cam sara siang memang tak tido,malam lak kalau tak kul 12 takkan tido.....sabar je la ya.....

ummu muhammad said...

hehe..samelah..ni baru sorang..dah due same dgn huda jugaklah..sengkang mate demi anak2.. ;)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi