Tuesday, August 23, 2011

Rezeki Lukman dapat kapal terbang

As salam,

Ramadhan ke 23, Alhamdulillah.
Husna masih lagi batuk-batuk dan selsema, kesian dia tak berapa nak tidur malam tadi.

Lukman? Macam nak kena juga, ada dengar dia bersin dan batuk kecil. Moga tak serius hendaknya.

Ini nak cerita, Lukman dapat hadiah baju raya dari Cik Eja, girlfriend Pak Lang Lukman. Alhamdulillah. Rezeki Lukman kan :) Thanks to Cik Eja, dia mengajar kat Melaka.



Rezeki kedua dari Pak Andak Lukman. Just balik from Japan, balik beraya katanya. Rajin Pak Andak balik Malaysia. Dapat sebuah kapal terbang. Eh! Kapal terbang mainan je :) Tp kakak dia yg main ulang-ulang :)


Alhamdulillah, murah rezeki Lukman. Moga murah rezeki Cik Eja dan Pak Andak too, insyaAllah.

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

wani johari said...

hai huda, husna demam ye..zarif pn smlm on off... semoga kakak husna cepat sembuh ye....
wah, lukman dpt bj raya & mainan ye,.. comey bj raya lukman...

aanie said...

perghh, bestnya dapat kapal terbang...sukee...:)

~ana~ said...

alhamdulillah..murah rezeki anak2 di bln ramadhan...:)

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer Lukman..

Mesti husna ingat Kapal Terbang tu untuk dia kan :-)

|| NaFiRaa || said...

rezeki anak kan~ kadang2 x dijangka pon..

comey lah kapal terbang tu~ cute jek!!

ajumohit said...

huda, baju tu sama ngn adam punya..brand anakku kan?? hehehe...wah lehla lukman main tolak2 pasni ehhehe

Mask-roll said...

huda..baju itu same dengan bag harith punye jugakkk... heheeh. harith pon dapat baju tu present dari kawan ayah dia... pandai gepren pakcik dia...ngorat lukman dl... :p

Masni Syafie said...

budak2 suka dapat adiah..hehe
pasni bole tunjuk kat kawan2 raya



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi