Wednesday, August 03, 2011

Sampel kuih raya

Sampel kuih raya ni dapat dari jiran sebelah rumah.
Nanti-nanti kami nak order la kut.
Tahun lepas makan masa pergi beraya rasa sangat sedap.
Ada juga order cheese tart blueberry dengan Kak Apash.
Kerepek-kerepek nak beli kena balik Johor sebab sana murah, tp rasa macam tak dan balik bulan puasa ni.





semua ni adik sebelah rumah tu bagi suruh habiskan :)



Husna dah makan 4 biji yg jenis coklat-coklat tu.
Nampak gaya memang kena orderla untuk dia.
Dia suka makan.
Cheese tart tu pun order sebab dia yg suka :) Tp kena pantau gak, kang sakit gigi makan manis banyak-banyak.
Yg ada kacang pun tak boleh banyak.
Yg ada telur pun gitu.
Yg ada cheese pun sama. Semua tu boleh sebabkan ekzema dia menjadi-jadi.
Tak order banyak-banyak sebab bukan ramai pun yg datang raya rumah kami :)
Beli untuk makan dengan family je.



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

::NureeN:: said...

nureen order kat kakak ja.. x tau nk order kat sape, kat opis ramei laki jerr

Izan Ishak said...

kak izan kalau beli pun yg mana anak2 suka makan. kat sini pun bukan ramai sgt org dtg kec adik2 beradik hubby kak izan je~



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi