Tuesday, August 02, 2011

SK II mengambil tempat


Siapa kat sini pakai produk SK II?
Setahu saya produk ni memang mahal la kan tp bagus.
Saya tak pernah cuba produk yg mahal-mahal ni except Felisa masa study dulu.
Adalah pakai kejap Felisa, dibiaya sepenuhnya oleh my mom :)
Lepas tu pakai yg biasa-biasa je, Revlon pernah pakai time kerja dulu.
Loreal, etc etc.

*****

Thanks en.nuffnang!
BE pertama keluar selepas cash out last week.




Moga akan ada lagi BE baru di masa-masa akan datang :)
Moga jodoh dengan SK II ni lama sikitla kan :)

Tahniah juga kepada kawan-kawan lain turut sama cash out, walau tak banyak tp rezeki tu tetap ada kan untuk kita semua :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

aanie said...

x mampu nak pakai SKII....mahal sgt...huhu..tahniah dpt be..

eima said...

tahniah ...BE aku pun byk dah ME ...huhu bila nk BE br nk dtg lagi ni

ajumohit said...

Tahniah huda dpt be baru... Akak x pki skii ni, Elianto je hehe

CIK JATT said...

tak pernah try SK II, mahal sangat. congrats dah dapat BE tu:)

by the way, salam kenal. follow ur blog!

Myra Jay said...

Bestnyer dah dapat BE..
Myra je tak dapat lagi :(



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi