Thursday, August 25, 2011

Suka main bantal

Inilah, si kecik ku cak ni! Eh, si kecik saya Lukman. Dia memang suka main bantal, pantang dapat mesti dia pegang. Kuat pulak tu pegangnya.



cak!


Selalu time nak masak or nak berbuka, saya suka letak dia dalam babycot. Nak harap kakak dia tengok-tengokkan adiknya tu macam susah sikitla. Sebab kakak dia pun busy :) Banyak kerja katanya. "na tengah buat kerja..." Apa kerjanya? Main saja...itulah kerjanya. Hehe.




nampak tak macam mana dia pegang?
tak bagi lepas punyalah...





lasak Lukman ni, dari tegak sampai dah
senget :)






suka main bantal ye sayang :)


Tp tak tahan juga, bukan lama mana dia nak duduk dalam babycot ni. Nanti mula dia memanggil-manggil ummi abah dia. Memang mencabarla time memasak or berbuka. Orang tengah berbuka, dia pun nak join sama :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

syariza09 said...

bambam bb Lukman :). Mesti bersilat masa memasak tu kan..yer lah Lukman asyik panggil mama jer :)

eB ezrin said...

comelnyer... dpt ker kiter jumper yer? :)


SeLaMaT HaRi RaYa
MaaF ZaHiR BaTiN

Myra Jay said...

Memang mencabar.. Tp oklah dia dapat main sat bantal pun takpe, dapat gak akak mmemasak kan :-0



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi