Saturday, August 20, 2011

Tukar duit raya

Hari ini kami bertiga lagi stay at home. Tak ke mana pun. Hujan kat luar tu, terasa dingin sangat.
Encik abang ke tempat kerja.

Semalam encik abang balik bawak duit baru :) Duit rayala kan sebab dah nak raya. Tukar kat stesen saja. Senang tak payah pergi bank beratur. Tp sampul duitnya belum dapat lagi, next week kut. Sejak saya kecil sampai dah beranak pinak ni, mesti tak miss nak tengok sampul duit raya TNB. Cantik-cantik sampulnya, tu yg saya suka tu :)




Kawan-kawan dah tukar duit raya?



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

ajumohit said...

Senang dh tukar awal2 kan huda... Ni nk raya Umah huda ni hihi

nanakimie said...

wah,nak wit raya jugak:)

Ya ALya said...

belum tukar lagi la huda......mood orang nak tunggu hari nak bersalin la katakan,mood raya hampeh.......

^effa^ said...

wah dah tukar duit raya.. ye ye nak raya umah kak huda.. hahha ;)

Myra Jay said...

Nanti kalau p beraya rumah akak leh ar bg sampul TNB 1 ye :-)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi