Wednesday, August 24, 2011

Ustaz ke ustazah ni?

Persoalannya ialah,
nak panggil ustaz or ustazah?

Hehe...dua-dua pun gambar yg sweet untuk dikenang :)
Budak ni banyak keletahnya, banyak ragamnya...layankan sajalah...



model gayakan baby oil :)




pak ustaz :)



Picture mana kawan-kawan paling suka?

note: orang yg sama dua2 ni, Lukman belum boleh berposing :)

till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

ajumohit said...

hehhehe...itu husna ke yg besar tu huda? lukman tecit lagi...jadi ustazah ye husna, jadi anak solehah

Salina@IbuAqil said...

Kihkihkih dua2 comel.. Hehehe psttt ustaza! nampak tiak ler.. ;p

ezan said...

suka yg ustazah posing ala2 seksi tu.... hehehe

syariza09 said...

suka dua2...yg last tu betul2 mcm boboy..hehehe

yatie chomeyl said...

pic baby oil tu :)

aanie said...

nak cop model bawah...hehe..

ummu muhammad said...

geramnye pipi layot tu..mesti husna senyum2 kalau bace blog ummi die bile ah besa nanti ;D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

yg jd ustazah tu lg comey.. =)
sib bek lukman macho..
apa2 gaya pun boleh..

Ya ALya said...

suka pic baby oil tu,comey je.....

MrS. F!zA said...

2,2 sesuai..bila pkai tudung nmpk gurl tp bila pakai kopiah plk nmpk boy..

Myra Jay said...

Heheee, comel..
Tapi lebih ayu tentulah model ustazah kan.. :-)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi