Friday, September 09, 2011

4 dara pingitan

Alhamdulillah, Jumaat ke 2 Syawal kita bertemu lagi.
Masih cerita tentang raya, raya, raya.
Kali ini pasal Husna dan sepupu sepapat.
Macam biasalah kan, rasanya ini tahun ke 2 saya bercerita tentang Husna dan sepupu-sepupunya.

Tahun ini, semua dah besar panjang, eh baru 2-3 tahun umur mereka. Punyalah susah nak gatherkan mereka bersama untuk sessi photoshoot.
If tahun sudah, si kembar belum boleh berjalan...cool je kita susun atur mereka berempat.
Tahun ini semua dah pandai buat hal sendiri. Susah nak pancing mood mereka ni.
Tp, finally dapat juga barang 3-4 keping picture candid untuk kenangan.



aksi tiarap (nak jadi macam Lukman balik ke?) :)





si kembar Hannah & Humyra bersama Husna...
mereka ni sebaya tp Husna paling rendah :)






inilah hasilnya,
ada gegaran sikit...Syifa' paling tinggi...
24hb Sept ni cukup 3 tahun...


Kalau 4 orang budak ni ada sekali balik kampung atok and wan, memang kecoh dibuatnya.
Main-main kejap nanti gaduh. Tengah baik tiba-tiba nanti terjerit sana sini.
Mak-maknya pun tak senang duduk nak buat kerja sebab nak leraikan 'pergaduhan' :)
Kerja-kerja banyak tertangguh, nak kena tunggu semua tidur baru boleh aman :)
Tp meriahla bila semua berkumpul. Tak sabar nak tunggu mereka besar, dah duduk dalam 1 bilik untuk bergossip :P Hehehe... Lukman? erm...takat ni dia la hero toknya :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

yatie chomeyl said...

bestnya nanti besar2 mesti diorg close sbb umur sebaya je

ajumohit said...

Suka gmbr no 1 tu, comey je tgk diorg beratur meniarap hihi...

::NureeN:: said...

bestla husna dpt ramei kwn..

Myra Jay said...

Wahhh 3H bergabung :-)

Memang kalau sesekali si gadis menunjuk aksi, mau gamat rumah :-)

Fieza79 said...

kecoh2 mereka pun terhibur kan..kalo takde dorang rasa sunyi je umah...

aanie said...

bila membesar sama2, mesti jadi rapat sampai besar kan??

eB ezrin said...

gambor 1st tuh comei ;p

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gumbiranya dorang beraya ngan sanaksedara.. =)
mesti manyak leh angpow tu kan.. heheheh

Salina@IbuAqil said...

Alololololo comelnya husna.. Kita x ada anak dara pinjam anak dara awak jap le.. ;) yang, duk manjung erk? Manjung kat mana?

|| NaFiRaa || said...

haah.. betol tuh.. mmg kecoh ngan budak2.. kejap elok main..kejap menjerit gadoh.. mak2 yang pening.. hehehehe

MrS. F!zA said...

suka tgk twin..tringin jgk tau kita nk baby twin..teruja kalo ada anak kembar kan.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi