Wednesday, September 28, 2011

Anak ummi

Dah petang, pasal WW tadi itu memang breakfast saya kalau malas masak pagi-pagi. Encik abang dia jenis tak kisah sangat, if ada breakfast dia makan, if tak ada dia makan kat kantin, tp jarang sangat dia makan kat kantin. Till lunch baru dia balik rumah makan. Kesian pun ada. Tp yerla, pagi-pagi tu kadang-kadang tak sempat, dengan Lukman lagi yg nak susu, Husna pun kadang-kadang bangun juga.

Ok, ini pasal anak ummi. Lukmanla. Dia memang tak boleh renggang dengan saya. Maklumlah masih fully bf kan. Jadi 'handbagla' mana-mana pergi. Hehe. Husna pulak anak abah kan (read: Anak abah). Saya tak risau sangat Husna, abah dia masuk kerja malam-malam pun dia duk panggil abah. Ummi? Tukang peluk dia and pujuk dia suruh tidur, mulut tetap sebut abah.

Jom layan piccas saya dan Lukman yg gebu ni :)




ada iras tak kami? :P





ummi dan Lukman,
siapa lagi comel? :P






anak ummi :)



Happy 5mo Lukman!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

KSWSK said...

slalu mmg terbalik..anak pompuan rapat ngan abahnya..anak laki ngan umminya

::NureeN:: said...

sejuk perut huda mengandungkan luqman.. seiras mak & anak ;)

Salina@IbuAqil said...

alolololo comelnya.. dua2 comel.. ;)

ezan said...

anak bf nii mmg selalu jd handbag kan... ;)

|| NaFiRaa || said...

tomeynye anak ummi.. bulat~

syariza09 said...

geram ngan pp luqman :)

Myra Jay said...

Yep, Lukman fotostat muka Huda :)
Memang sama

Ya ALya said...

lukman yg bam-bam......

ajumohit said...

Mana taknya tmpt lukman bgayut hihi

p!nkerton said...

happy 5mo lukman! lukman dh brapa kilo huda? firas 3mo dah 7.5kg huhu.. lenguh dukung! ;p

MrS. F!zA said...

muka lukman mcm ummi kot kan..ke cam abah..hihi

wan nurul hezrina said...

eeei geram nengok..kjapjer besar



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi