Wednesday, September 07, 2011

BE beranak pinak di blog CGL



Tak sangka pulak sekian lama tak join CGL (mood raya lagi) tp BE bertambah-tambah.
Rezeki raya la kan, dah lama tak menang mana-mana CGL, tp nuffnang bagi BE pulak, Alhamdulillah.

BE SK II dah jadi metered. Tengah tunggu cek 1st cash out dari nuffnang.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

ummi anum said...

wahhh...tahniah!tahniah...

wani johari said...

tahniah,wah..best nya dpt BE...

ajumohit said...

Wahhhh masyuk!!! Tahniah huda

|| NaFiRaa || said...

masyukkkk.. lepas nih kena aktif bercontest la balik.

EiJa ZaQuaN said...

alhamdullillah rezeki..
blog sweetmama pun skrg ni tgh beranak pinak BE..w/pun amaunnya sikit..tp teruja sbb br dapat BE thn ni..huhu..

nieda said...

nieda dh dpt dah cheque dari nuffnang..masa Huda wat entry nak cash out nieda pun baru juga cash out hari tu..Ingat nk tunggu lagi tapi dah 2 kali akaun nuffnang kena hacked itu yg cash out juga..

POSH76 said...

salam aidilfitri

abah khalisha said...

Wah dasat-dasat..abah tk pernah dapat BE lagi..huhuhuhu
Work in Progress

MrS. F!zA said...

kita punya be semua kt blog lg 1..blog yg dh berkurun tk aktif..sob..sob..

aanie said...

huhu..kita pun dah lama xde be..blog contest lagi la...x update pon...

Izan Ishak said...

tahniah huda! kak izan tak penah lagi dpt BE kat blog cgl tu... lama dah stop tu...huhu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi