Tuesday, September 27, 2011

BE terbaru



Rata-rata bloggers duk bercerita dapat BE baru kan. Saya pun nak selit gak la :)

Rasa macam makin banyak pulak BE tumbuh menari-nari kat blog CGL saya tu.
Terbaru BE Samsung Galaxy II merangkap grapevine. So, if kawan-kawan jalan blog CGL saya dan nampak grapevine tu sudi-sudilah copy and paste kat mana-mana. Boleh tambah income churp churp kan :)

Erm...dalam masa terdekat ni, may be saya nak buat GA lagi. Hari tu masa bulan puasa gigih buat GA baby lotion, tak banyak sambutannya tp okla. Yg kali ini, saya buat hadiah best sikitla. GA pun senang tak payah pening-pening nak fikir jawab soalan ke apa. Nantikan yer :)

BE untuk Purple Light tinggal 1 tu je la. Tp tak apa, if ada rezeki tak ke mana :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Myra Jay said...

Tahniah ye, pasni kena rajin2 join CGL la :)

**Tak sabar nak tunggu GA :)

ajumohit said...

Tahniah huda!!!

eima said...

a'ah bulan ni byk BE ....

MrS. F!zA said...

be mmg singgah byk kt blog contest kan?kita punya pon cmtu haitu..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi