Monday, September 19, 2011

Blogger datang beraya ke rumah kami

As salam,

3 hari tidak bersiaran memang bercuti sepuas-puasnya :) Online juga tapi sekadar approve komen, saya malas nak taip entry.

Hari Jumaat hari Malaysia, ada seorang blogger ini sudah pun selamat menjejakkan kaki ke rumah kecil kami. Alhamdulillah, berpeluang juga untuk bertemu dengannya. Dia sudi bertandang pun saya dah rasa happy. Bukan senang nak dapat kawan baru kan.

Blogger itu tak lain dan tak bukan ialah Myra Jay. Penang mai ni :) MJ datang bersama suami dan adiknya. Pukul 2 lebih saya terima sms kata MJ nak mai dalam pukul 4. Tunggu punya tunggu berdebar-debar jugalah, jam 6pm baru MJ sampai. Saya sedia maklum, MJ ke Manjung ni kerana ada urusan. Tp saya takut juga if dia tiba-tiba cancel sebab tu pukul 5 lebih tu saya sms MJ tanya jadi datang ke tidak. Tambah hari hujan pulak tu.


saya, Lukman dan MJ...Husna tak nak join :)


Saya alang-alang menanti kehadiran orang Penang ni masakkanlah mee goreng dan popia segera bersama kuih raya yg masih ada dalam balang. Kami sembang macam orang dah lama kenal, MJ ni peramah orangnya. Saya je yg shy shy cat :) Encik abang pun layan sembang dengan husband MJ. Oh yer, kami sebaya saya dan MJ. Encik abang pun sebaya husband MJ. Sembang punya sembang ada dekat pukul 8pm gakla baru MJ gerak balik ke Penang. Siap solat Maghrib semua kat rumah kami ni.

Rasa tak puas jumpa dan bersembang harap-harapnya ada lagi peluang untuk bertemu di kemudian hari, insyaAllah. Tunggu turn kami pula bila-bila p Penang, yer :) Thanks MJ dan husband sebab sudi datang beraya ke rumah kami.


kami close up :)


psss: Mana-mana blogger lagi yg nak datang beraya, jemputla yer...minggu ni minggu last kita sambut raya :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

::NureeN:: said...

best2.. smpi juga mj kat manjung.. nureen x kuaq pon dr penang cuti ni sbb asben standby.. ;)

huda mcm nureen agak shy shy cat tp nmpk relax.. nureen x ramah sgt tp boleh la.. ;)

Myra Jay said...

Wahhh terharu nie..

TQ ya sudi menerima kunjungan kami & terima kasih jugak atas layanan dari Huda sekeluarga untuk kami :)

~ana~ said...

best kan jumpa kwn2 blogger nih....:)

ajumohit said...

Sronoknya blogger dtg Umah, Akak x confident nk jmput, malu Umah sepah huhu

nieda said...

best tu...nanti boleh dtg rumah nieda plak

SyidaGorjes said...

agaknya last weekend mmg semua orang buat acara berjumpa kawan blogger kot.
hehheee

Salina@IbuAqil said...

eceih!! ni nak kena planning utk mggu depan nih.. hik3!!

Ya ALya said...

ya n en suami kalau boring2 selalu g lumut,ada rezeki leh terjah jumpa huda yer......

|| NaFiRaa || said...

sonoknye.. leh tambah kawan kt dunia blogging nih kan~



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi