Monday, September 26, 2011

Hadiah kemenangan, sweet dress untuk Husna

As salam,

Alhamdulillah bertemu lagi kita di hari Isnin minggu terakhir Syawal. Tinggal beberapa hari je lagi Syawal nak berlalu, kami dah lama tak beraya sejak seminggu lepas. Open house tak banyak dapat undangan plus minus encik abang saya sibuk dengan kerja-kerja di stesennya.

Ok, ni nak cerita, cik Husna dapat hadiah dress dari kemenangan contest ini. Resultnya di sini. Alhamdulillah rezeki untuk dialah. Dalam gambar yg saya pertaruhkan tu ada abah dan Lukman sekali :) Tp takkanla penganjur nak bagi sampai 2 hadiah untuk 2 orang anak kan :) Tq penganjur sebab pilih kami.


ini gambar yg menang tu :)


Jom layan picture Husna bergaya dengan dress barunya. Agak besar sedikit sebab size 4yr, tp oklah boleh pakai lama kan.



oit :)





rambut dah pendek...






my little princess :)



Alhamdulillah, bertuah juga gambar tu kan. Rezeki kami anak beranak. Moga ada lagi rezeki lain di masa akan datang, insyaAllah.


ps: saya pergi rumah kawan-kawan lambat sikit yer, lepas masak lunch nanti.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

15 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

comelnya dresss dia tu, kena dgn tuannyer, comel! :)

Salina@IbuAqil said...

Tahniah!! Tahniah!! Tahniah!! ;)

NM02 said...

rambut pendek buatkan dia lagi nampak montok

meh nak gomol sikit!

Ya ALya said...

tahniah...ok singgah jangan tak singgah yer.....hehehehehe

nieda said...

tahniah...xpe gaun tu blh pkai lama

~ana~ said...

alhamdulillah..rezeki..comel la dress husna..:)

MaMaMiKaeL said...

TQ..
sorry la dress agak besar..
tp mmg saje bagi besar, leh pakai lama ckit kn??kalo bagi ngam2 je ikut umur..pakai nyer sekejap je nti..

Rizziela said...

Cantik dress tu dengan Husna..bertambah cute

ajumohit said...

mmg sweetla husna, tahniah ye lil husna!!! hehehe

eB ezrin said...

comelnyer ":)

Fariz Finie Family™ said...

tahniah husna.. comelnya gaun

syariza09 said...

dress besar sikit ok jer, leh pakai lama. Semangatnga ank Huda, geram tgk pp yg gebus tu :)

::NureeN:: said...

cantik dress husna.. klau ellesya dia akan pusing2 badan bg dress tue kembang.. ehhehe

So Shy Lady said...

tahniah huda

malu2 husna bgaya. cantiknya dress tu..klau kt kdai t.tau la brp hg nye ya

Myra Jay said...

Tahniah ye..

Comel Husna pakai dress :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi