Thursday, September 08, 2011

Husna dan Lukman bergambar dengan peminat

Hehe. Bukan peminatla, tp pakcik dan makcik mereka.
Tp tak dapat bergambar dengan semua pakcik makcik, mana yg sempat je la :)



Lukman bersama paklong and maklong (ummi ayah Syifa')






Lukman with Paklong lagi...





Lukman with Pakcik, adik encik abang no 5 belajar kat UIA...



gambar
dengan mak uda (family kembar), mak uteh, pak andak, pak usu, pak lang tak ada pasal tak sempat...


Then, balik Johor rumah my parents...sempat bergambar dengan



makcik
now kerja as exec finance kat Bank Islam Semenyih, nak buat loan boleh contact dia ok :)
rasanya masih single..dia ni suka berahsia sejak saya dah kahwin..kami 2 beradik perempuan...






Husna with Pak anjang, dah bertunang...
kerja kat TNB Pasir Gudang...





Lukman with Pak usu,
pun kerja TNB kat Kluang...dia la yg tolong meneman ibu abah saya kat rumah tu...


yg tak ada dan tak sempat bergambar dengan Paklang mereka. Time raya kena kerja, kat Pasir Gudang...





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

14 comments:

yatie chomeyl said...

wah ramai family huda kije TNB ye :)

Fieza79 said...

ramai nya yang minat kan Lukman ye...untung Lukman sebab ramai bapa dan mak sedara..mesti disayangi lebih ni..

Myra Jay said...

Wahh seronok la 2 beradik nie kena ulit dengan sedara mara..

Lokman mau lak kat orang lagi la seronok dok pegang2 dia :)

azwa amani said...

comelnyer lokman,... sebb tu semua nak ambil gambar.. geram..

Salina@IbuAqil said...

Hehhehehe budak2 mmg jd perhatian umum.. Husna & lukman, nnt ada jodoh ada rezeki leh tgkap gmbor ngan peminat dr ipoh plak ibuAqil sekuarga ye.. ;)

aanie said...

wah, family tnb la ni...hehe...
biasa la, time kecik2 gini la org suka dukung...

eima said...

untung byk mak pak sedara... duit ry mesti masyuk kan

ajumohit said...

Amboi seronok bgmbr ngan Mak Dan Pak sedara ye, last skali tggl kopiah ngn pempes je hihi

nieda said...

ramai pakcik dgn makcik husna dan luqman yer

eB ezrin said...

wah ramainyer peminat drg... auntie gaks yg blom dtg eh? hu3

|| NaFiRaa || said...

boleh tahan ramai jugak peminat lukman n husna.. hehehehe.. boleh wat kenang2an..

Izan Ishak said...

mmg best lah husna n lukman jadi tumpuan tiap kali jumpa makcik dan pakcik2nya ye... siap gilir2 amik gmbr pulak tu...comel3 semuanya...

::NureeN:: said...

wah dh jd artis ni.. gambo ngan peminat ;p

MrS. F!zA said...

bambamnya lukman ni tau..dpt kat aunty mmg kena cubit2 manja..haihh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi