Tuesday, September 27, 2011

Kekosongan jawatan juruteknik dan eksekutif di TNB


As salam,

Sesiapa ada adik beradik, saudara mara yg tengah menganggur dan nak cari kerja, boleh suggestkan mereka untuk apply kerja di TNB ikut kelayakan masing-masingla.

Now ada 2 permohonan, untuk mengisi kekosongan jawatan technician dan executive. If berminat, boleh layari https://emadis.tnb.com.my/eMadis/login.aspx?ReturnUrl=%2femadis%2fDefault.aspx atau www.tnb.com.my klik kat bahagian announcement or career.

Tarikh tutup 9 dan 10 Oktober 2011.

Kena apply online, register dulu dan isi those yg berkenaan. Saya dah malas nak apply :P Boleh?


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

eima said...

terbuka utk org luar je org dlm tak leh apply...huhuhu

Myra Jay said...

Menarik, adik penah apply dan ada sorang tu (orang dalam TNB) cakap kena ada kabel baru senang nak masuk :)

aanie said...

boleh suruh hubby try ni....

aanie said...

tak leh bukak la huda..maybe utk org dlm je kot...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi