Monday, September 05, 2011

Meriahnya raya kami

Alhamdulillah,

7 Syawal hari ini. Baru berkesempatan nak menjegah blog :) Beraya sakanla konon. Takla, simple saja. Berjalan pun takat rumah saudara mara, rumah kawan-kawan tak dan nak melawat disebabkan kekangan masa. 2 hari before puasa till malam raya ke 2 di Perak. Malam raya ke 2 tu juga kami bergerak balik ke Kluang, Johor sampai jam 8.30am. Kat Johor sehingga Sabtu.

Actually time raya pun encik abang bekerja, masuk stesen raya ke 2 petang. Kesian juga, petang before raya pun dia kerja. Tp apakan daya, dah nama pun senior engineer, memang banyak kerja tambah time overhaul la ni. Katanya, tak feeling raya pun pasal kena kerja. Sabarla ye bang :)

Jom layan gambar random sajalah. Saya malas nak bubuh banyak-banyak gambar. Nak tengok lagi sila layan facebook saya ok :)



Lukman di pagi raya...mata sepet,
ummi kejut suruh mandi...ngantuk lagila tu :)





Husna and abahnya...purple ok :)





Lukman, cucu hero pertama atok Isha :)






sessi salam bersalaman...





Husna salam maklong nya....






kebetulan tersama tema dengan gang kembar,
pak cik Husna dan paklong...





ini saya yg setting tau (ada bangga sikit dalam diri)
bubuh timer saja...



Alhamdulillah, raya kami meriah dan sederhana saja. Berkumpul bersama keluarga mertua yg ramai ini.

Macam mana raya kawan-kawan semua?





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

Myra Jay said...

Selamat hari raya :-)

Comel je Husna & Lukman di hari raya, mesti diorang yg paling happy sebab dapat duit raya :-)

ajumohit said...

Selamat hari raya huda!!! Wahh serba purple ye, ceria je semuanya!!!

::NureeN:: said...

skali berkumpul best kan.. nureen sempat gak 2 hari beraya kumpul ramai2 cuma x sempat nk bergambo ramei2 sbb SIL keja..

~ana~ said...

raya sakan yea...best kan bila raya berkumpul sanak saudara...:)

selamat hari raya huda...

ummu muhammad said...

huda kluang kat mane? ade tak adik beradik suami huda yang name die haidar? rase mcm familiar je suami huda..same dengan senior kat sekolah..

aanie said...

hubby huda keje tnb ke? sama mcm abg sy la...keje tnb, mlm raya pun kena keje...seminggu lak tu kene keje...huhu..sian je..xdpt blk raya kat kg...

eB ezrin said...

nak singgah ari tuh tapi family x putus2 la plk :)

|| NaFiRaa || said...

salam aidilfitri..

tembamnye lukman tuh.. geram jek..

Salina@IbuAqil said...

comel2.. gambar last tu memang harus dibanggakan.. sweet.. ;)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi