Friday, September 30, 2011

Permata hati saya

As salam,

Jumaat sudah. Tentang entry saya petang semalam, ramai yg bertanya nak pergi bercuti ke? Hehe. Jawapannya yup! Ala, bercuti dengan kaum keluarga saja. Suka-suka pergi merehatkan badan.

InsyaAllah kami akan berkampung di PD weekend ni di kondominium TNB. Oh ye, menjawab pertanyaan Nureen kat bawah ni, husband Huda yg kerja TNB. Huda anak bekas pekerja TNB :) Huda kan dah tak bekerja since berhenti tahun 2008 dulu.




Ok, back to the topic, inilah 2 orang permata hati saya yg semakin hari semakin panjang akalnya. 2-2 pulak tu. Yg adik duk tengok kakak as his mentor. Semua kakak buat, dia pun macam teringin nak mencuba. Kakak main push car, dia pun nak main. Kakak main ball, dia pun nak main. Kakak main puzzle, dia pun nak main sama.

Jenuh nak memegang dia, saya rasa nak cuba-cuba dudukkan dia. Lukman dah 5mo kan, rasanya dia dah boleh dicuba-cuba ajar duduk.



kakak kiss adik yer...






kakak nak hug adik...






ok surrender...



till next kawan-kawan...

pss: saya maybe tak berblogging untuk beberapa hari next week or seminggu direct.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

16 comments:

eima said...

o0o org tnb ek ...

::NureeN:: said...

hehehe... ada plak nama nureen kat atas tue.. ;p
ooo.. nureen x tau plak huda dh berhenti keja.. myb nureen terlepas n3 tue.. sbb nureen berblog pon thn 2009 ;p
bestnyerr g bercuti.. hhmm trun la kl skali.. nureen myb dsana weekend ni ;)

~ana~ said...

nanti ambik gmbr bnyk2 erk...:)

happy holiday...

Myra Jay said...

Bestnyer nak p jenjalan..

Jngan lupa ole2 PD, tak pun FM seketoi kat myra..heheehhe

Nadiah Sidek said...

nak sama besar dah adik dengan kakak :D

abah khalisha said...

abah akan ke melaka weekend tapi plan nak singgah di PD..kalau terserempak tegur lah..kalau salah orang hehehe..wat tk tau je lah

Ya ALya said...

happy oli-oli day.....nak kirim FM PD,t ya bank in duit,inform je harga brape k......ya tak pernah lagi sampai PD ni....

|| NaFiRaa || said...

hehehehe.. adik nak sama besar ngan kakak.. kikiki..comel jek

nieda said...

bestnya bercuti dptpula dudukrumah tnb...nida lmbt lagilah bercuti..husband tgh stress menyiapkn proposal..kesian kt dia lewat pagi baru tido..

ajumohit said...

Adik tembamnya, geram kak husna tgk adik lukman hihi

syariza09 said...

slmt bercuti

Salina@IbuAqil said...

huishhhhhh!! adik bam bam sggh le sis.. ;)

MrS. F!zA said...

hri tu dh pasan tnb tu tp saja tk tnya..ouh hubby lah keja tnb..

sonok tgk dh dpt sepasang..hihi

wani johari said...

salam peluk cium utk lukman yg bolat..geram nk geget tau...& k husna yg penyayang...

wan nurul hezrina said...

hahaha..lawak luqman..semangatnya mcm sofia jugak..sekejapnya dah 5 bulan ek huda..

hani@debumelukut said...

semangat nya lukman ..kuruslah mak dia kalau asyik kena dokong si lukman nih.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi