Friday, September 23, 2011

Pesan ummi


As salam,

ummi pesan, dia tak ada idea nak karang entry.
ummi kirim salam kat aunty-aunty semua.
ada masa nanti ummi pergi lawat blog aunty-aunty semua ok.
weekend ni abah kerja lagi, commissioning work dah start.
kami tinggal duk rumah je la kut, plan asal nak jalan-jalan hantar pak andak balik jepang terpaksa di cancelkan.
abah kata, lepas musim overhaul ni abah nak cuti lama sikit. nak bawa kami pergi bercuti bersenang lenang.
lukman dengan kakak husna ok je, no problem...tapi kadang-kadang kesian gak tengok ummi lari sana lari sini nak melayan kami 2 beradik.

okla, nanti Lukman tulis lagi k...c ya...happy weekend aunty-aunty semua.
till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

hadina said...

selamat berhujung minggu yer buat lukman, husna n ummi..
lukman n husna jgn nakal2 sgt tau, cian kat ummi :)

~ana~ said...

wah..part nak pergi holiday tu la yg best nak dgr..:)

eT said...

waaa...bagusnyer lukman bawak pesan ummi...
kem salam ummi yer...hehe

::NureeN:: said...

nk join gak holiday nanti ;p

|| NaFiRaa || said...

olololo.. cian ummi dia.. nanti lukman n husna tolong ummi kat umah yer..

NM02 said...

cekci bibir dia...

hani@debumelukut said...

Lukman jgn nakal2 tau..kesian ummi tu.

ajumohit said...

Lukman Dan huda dengar cakap umi ye, budak baik kan....;)

ajumohit said...

Eh shilapppp husna!!!! Hihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

happy weekend huda..
hehe biasala mmg kadang2 xde idea nak update kan

tp eija selalunya byk benda nak update..tp mood M selalu jerk melanda + masa sgt terhad kan..

MrS. F!zA said...

luqman dh pndai sampaikan pesan dr ummi ye..hikhik

Myra Jay said...

wahhh so sweet pesanan dari Lukman...

Seorang anak yang memahami :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi